top of page

1.

Coachingssessies

Heeft uw kind soms nare gevoelens, angst verdriet, stress en onzekerheid? Bij integratieve kindercoaching kijken we naar het proces. Jullie kind is uniek. Wij kijken naar hem of haar in het geheel en stemmen daar speciaal op af. 

 

Met veel plezier en aandacht duiken we in de belevingswereld van jullie kind. Wat heeft hij of zij nodig om weer gelukkig te worden. Tijdens deze vrolijke sessies waarin alles kan en mag werken we aan het zelfvertrouwen van uw kind. We geven het psycho-educatie en inzicht in het eigen gedrag. Hoe voel ik mij nu en hoe kan ik mij voelen.

Integratieve kindercoaching is een doeltreffende manier om problemen die de ontwikkeling van het kind in de weg staan op te lossen. Dankzij het laagdrempelige coachingstraject wordt het kind in zijn of haar kracht gezet en betrokken bij de aanpak van het probleem. Het kind weet immers zelf het best hoe hij/zij in elkaar zit.

Het coachingstraject start met een oudergesprek. Hierin krijgt u inzicht in de relatie die u heeft met uw kind maar vooral die u weer wilt hebben. Als er een klacht is geformuleerd kunnen we in maximaal 15 kindsessies het verandervermogen van het kind activeren.

 

Na iedere 5 kindsessies is er een ouder/evaluatie gesprek. Het traject eindigt met een eindgesprek. De sessies zijn kort en doelgericht zodat iedere kind geholpen kan worden en er geen wachtlijst ontstaat.

De kosten voor deze sessie zijn E 65,- per uur.

bottom of page